Nobis Adviseert

Zit je al tijden met een dringende HR-vraag in je hoofd, of is er ineens een HR gerelateerde situatie ontstaan die je nog nooit bij de hand gehad hebt: wij kunnen helpen!

Of het nu gaat om een ziektegeval dat toch meer van je tijd vergt dan je hoopt, een arbeidsrecht-gerelateerd probleem wat je nog nooit bij de hand gehad hebt, of wat er ook maar speelt in jouw onderneming.

In onze Nobis Adviseert module, plan je een afspraak met ons in, waarin je ons het hemd van het lijf kunt vragen over jouw probleem of situatie en zorgen we dat je de handvaten hebt om dit probleem aan te pakken, inclusief eventuele administratie die erbij hoort.

Je kunt je Nobis Adviseert afspraak ook gebruiken als je bijvoorbeeld met toekomstplannen in je hoofd rondloopt, en je zou eens met één van ons willen sparren hoe een ander HR beleid daar beter in zou passen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het digitaliseren van je personeelsadministratie, of je bent aan het nadenken je eigen personeels- en salarisadministratie te gaan doen, zonder tussenkomst van een payroll-bedrijf. Alles kan!

Prijs € 195,- exclusief BTW.