Nobis Werkt

Deze module richt zich op het ontzorgen van je dagelijkse personele werkzaamheden – die weer iedere maand terugkomen.

Het kan zijn dat je je administratie op dit moment uitbesteedt, of je doet dit zelf in de avonduren terwijl je ook lekker op de bank neer had kunnen ploffen na een lange dag. Naast de administratie zijn er ook genoeg vragen over personeelszaken (zowel vanuit jou als vanuit je medewerkers).

Vaak is er niet genoeg werk om hier iemand voor aan te nemen, of ben je simpelweg niet tevreden met de manier waarop het nu gaat via een administratiekantoor of payroll-bedrijf. Iets wat we maar al te goed begrijpen en waarbij we je zeker kunnen helpen! We zijn er om samen met jou te kijken waar we je kunnen ontzorgen en ondersteunen.

Met Nobis Werkt hebben we verschillende opties samengesteld om jou te kunnen ondersteunen met al je HR gerelateerde werkzaamheden.

Wat kunnen we voor je doen:

Een vraagbaak abonnement

Voor een vast bedrag per maand, mag je ons onbeperkt bestoken met al jouw dagelijkse personeel gerelateerde vragen – van ziekte tot minimumloon en van een vraag over de arbeidsovereenkomst tot aan een vraag over de loonstrook. Dit abonnement is perfect voor de ondernemer die (nog) niet veel kaas heeft gegeten van HR, of op zoek is naar bevestiging van een HR-professional om zeker te zijn dat het juiste wordt gedaan – zowel voor jou als de medewerker!

Heb je een specifieke situatie waar je hulp bij nodig hebt, of zou je eens willen sparren over bijvoorbeeld je toekomstplannen – kijk dan eens naar onze Nobis Adviseert module.

Prijs € 195,- per maand exclusief BTW, voor ten minste 6 maanden.

Uitbesteding van de personeels- en/of salarisadministratie

Ben je er goed klaar mee dat je payroll-bedrijf of administratiekantoor jouw administratie niet goed begrijpen, waardoor er altijd foutjes gemaakt worden? En denk je toch iedere maand weer: jeetje dit is best duur? Weet dat het beter en goedkoper kan!

Door onze expertise in de gastvrijheidsindustrie, kunnen wij jouw hele personeels- en salarisadministratie uit handen nemen en zorgen dat er iedere maand een nette salarisstrook naar de medewerker gaat, als ook een kloppende arbeidsovereenkomst en personeelshandboek.

Neem contact met ons op zodat we je een passend aanbod kunnen doen.

Jouw HR Medewerker op afstand!

Zit je met aardig wat werklast op HR gebied in je maag, maar is dit niet genoeg om er echt iemand voor aan te nemen? Kies dan voor onze totaaloplossing. Wij verzorgen je hele personeels- en salarisadministratie, en daarnaast kun je onbeperkt gebruik maken van onze HR expertise voor al je HR gerelateerde vragen.

Neem contact met ons op zodat we je een passend aanbod kunnen doen.